AKTUELNO

Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti

Kada kažemo elegancija i prefinjenost, prva asocijacija su, naravno, Francuskinje. Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite. Sledećih 5 komada nikad nećete videti na ženi od stila iz Francuske:

1. Puš-ap

Za njih su i male grudi senzualne i prelepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu lepotu u masivnim veštačkim korpama.

2. Previsoke štikle

Jednu Francuskinju nikada nećete videti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.

3. Istaknuti brendovi

Preterivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbegavanje, pa tako Francuskinje nećete videti u komadima sa kojih "vrišti" ime brenda. One to smatraju neukusnim.

4. Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

5. Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i patika na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odeću nose u teretani, a haljinu kombinuju sa damskim cipelama.

#moda

#Žena

'