AKTUELNO

Napolju je možda još uvek hladno, ali proleće samo što nije stiglo. To znači da ćete uskoro moći da zaboravite na čizme i nezgrapnu obuću i da napokon obujete najdraže cipele i sandale.

Mnoge modne revije koje su održane za sezonu proleće/leto 2019. bile su vrlo inspirativne kada je reč o obući. Ove sezone hit će biti čak četiri modna trenda od sandala, patika, preko čudnih ili čak nezgrapnih oblika obuće.

Evo šta će bti u trendu ovog proleća i koje ćete komade obuće moći da odaberete kao omiljene.

Srebro

Metalik boja srebra ove sezone će ponovo biti u modi. Cipele i sandale u ovoj boji su u potpunosti neutralne i možete ih nositi uz bilo šta, bilo da se radi o farmerkama i beloj majici ili pak svečanoj haljini. Na prolećnim pistama svoje srebrene cipelice predstavili su modni brendovi Balmain, Živenši i mnogi drugi.

Perjane sandale

Verovali ili ne, i perje je ove godine bilo inspiracija za modne dizajnere pa ukoliko imate hrabrosti da nosite ovakve cipele, sigurno nećete pogrešiti. Neki od modnih brendova koji imaju ovakve cipele su Stiv Meden, Nordstrom i Badglej Miška.

Plastični prozirni delovi

Ove cipele možda i nisu najpraktičnija stvar koju ćete ove sezone nositi, jer uopšte nisu prozračne, ali to nije sprečilo razne brendove od Meri Katrancoue, Balmaina do Armanija da ih uvrste u svoju kolekciju za proleće/leto 2019.

Ružne patike

Ljubavna afera modnog sveta s ružnim patikama se nastavlja. Ove sezone videli smo toliko ružnih, ali patike modnih brendova Kristofer Kejn, Versaće i Roberto Kavali su definitivno odnele pobedu.

#Cipele

#moda

'