AKTUELNO

Dama koja baš nikada nije pogrešila u modnom izboru

Pre nego što sedne na tron kao kraljica države kojom će upravljati njen suprug, prestolonaslednik Frederik, Meri Elizabet (43), krunska princeza od Danske, mogla bi da postane kraljica mode!

Nešto je neodoljivo u stilu danske princeze koju mediji sve češće prozivaju novom ikonom stila s kraljevskih dvorova. Iako je tu titulu dugo držala Kejt Midlton, sve su veće šanse da će joj je Meri preoteti, uprkos pojavi Megan Markl.

Tajna Merinog izgleda leži u savršenoj liniji, negovanom licu i sofisticiranom stilu. Pritom treba naglasiti da Meri nije premršava kao što vlada mišljenje o njenoj "koleginici" sa španskog dvora, kraljici Leticiji.

Njen stil mnoge najviše podseća na stil jordanske kraljice Ranije, koja važi za oličenje prefinjene elegancije i sofisticiranog stila.

Svoju vitku građu pre svega Meri može da zahvali sportu. Naime, ona se redovno bavi jahanjem, a do konjušnice ide biciklom. Što se tiče njenih modnih odabira, do sada baš nikada nije pogrešila, čak i kada nosi kombinacije koje otkrivaju dekolte.

Svaki detalj njene odevne kombinacije uvek je odmeren, a izgled često naglašava unikatnim komadom nakita.

#moda

'