separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

NOVA LIU JO KAMPANJA NAJAVLJUJE GLAMUROZNO LETO (FOTO)


SARADNJA SA: ANNA EWERS I MERT&MARCUS


Ženstvenost, intezitet i senzibilitet – ključne su reči koje opisuju svet aluzija predstavljen novom LIU JO kampanjom za sezonu proleće/leto 19. Sofisticirana, prelepa i autentična, Anna Ewers lice je italijanskog brenda, te već drugu sezonu za redom osvaja poglede u šarmantnom Liu Jo izdanju. Brend sarađuje sa izvanrednim fotografima Mert&Marcus, koji svojim radom pretvaraju fantaziju i sanjarenje u javu, i zaslužni su za jedinstvene, originalne fotografije koje prikazuju šarm popularnog modela Anna Ewers.

Na ovaj način LIU JO nastavlja da unapređuje svoje poslovanje, ističući svoje prednosti i autentičnost. Najvredniji adut brenda je neprikosnoveni glamur, kojim odiše kolekcija za jesen/zimu 18, a koji se elegantno prenosi i na letnju kolekciju za 2019. godinu. Kampanja je, zapravo, proizvod prirodne evolucije prethodnog #glamourizing projekta i želje za izražavanjem sofisticiranosti, naglašavajući konzistentnost vizije brenda. LIU JO nastavlja da unapređuje saradnju sa kreativnim timom zaslužnim za uspeh prethodne kampanje.

Autor: Mert Alas & Marcus Piggott

Atraktivna Anna Ewers zasijala je u LIU JO outfitu na snimanju u studiu, a digitalni svetlosni efekti savršeno su istakli njenu siluetu stvarajući prefinjene nijanse i senke. Rezultat su sveže, senzualne fotografije na kojima je prikazana ženstvenost, te i glamurozni duh brenda.

Autor: Mert Alas & Marcus Piggott

Magnetska privlačnost, svetli i intenzivni tonovi, kao i grafičke boje ključni su faktori koji ističu intenzitet letnje kampanje, fokusirajući se na senzibilitet, šarmantnost i ženstvenost. Kampanja je odraz samopouzdanja, privlačnosti i nežnosti, kao karakteristika ženskog pola, i prenosi poruku o jačanju položaja i identiteta žena širom sveta.

Autor: Mert Alas & Marcus Piggott

Fotograf: Mert Alas & Marcus Piggott

Globalni kreativni supervizor i stilista: Sissy Vian

Agencija: MACSIOTTI

Exe kreativni direktor: Macs Iotti

Stilista za frizure: Sam McKnight

Šminka: Val Garland

Prolećnu kolekciju možete kupiti u LIU JO prodavnici u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti