AKTUELNO

Poslednjih meseci 2018. godine dosta se govorilo o novom sastojku proizvoda za ulepšavanje koji je sve češće počeo da se pojavljuje na tržištu. U pitanju je kanabis.

Melisa Jokim prva je "bjuti preduzetnica" koja se odlučila na ovaj korak kada je u novembru 2018. počela s osmišljavanjem sigurnog i konzervativnog kanabis bjuti brenda. Poručili su joj da mora da misli šire jer je na pomolu "kanabis revolucija".

Mnogi analitičari podržavaju ovu ideju i navode da će 2019. definitivo biti velika godina za kanabis i lepotu, jer se već sada mnoge marke odlučuju za iskorišćavanje tog brzorastućeg segmenta, piše Elle.hr

Foto: Pixabay.com

I dok Gugl i Fejsbuk još uvek ne podržavaju reklamiranje marihuane na svojim mrežama, Instagram postaje glavna platforma za promociju brendova koji su se već odlučili na takav asortiman. Kompanije tvrde da su, što se marketinga tiče, svesni da se za kanabis proizvode za lepotu ne raspituju samo korisnici marihuane, već i majke, sportisti i starije osobe, koji žele da dodaju taj sastojak u svoju rutinu nege o koži i kosi.

#Puder

#moda

#šminka

'