AKTUELNO

Svetske zvezde nas svake godine iznova oduševljavaju nezaboravnim modnim izborom i čarobno raskošnim toaletama. U tom smislu, ni godina koja je uskoro za nama nije nikakav izuzetak.

Od Rijane na na MET gala večeri, pa sve do venčanice Megan Markl, o kojoj se još priča, modne drame nije nedostajalo. Izbor je pao na 10 najznačajnijih trenutaka koje su obeležile stilske bravure sa crvenog tepiha.

Megan Markl u "Živanšijevoj" venčanici

Svet je s nestrpljenjem čekao kraljevsko venčanje kako bi odmerio u čemu će Megan Markl reći sudbonosno "da" princu Hariju. I nije razočarala. Američka glumica ponela je kreaciju s potpisom dizajnerke Klare Vejt Keler za Živanši i tako obeležila 2018. godinu i postala inspiracija trendova za venčanice.

Rijana na MET gala večeri

Ovogodišnja tema MET gala večeri "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" bez sumnje bila je najdramatičnija do sada. Apsolutno sve zvezde ostavile su snažan utisak, te je bilo neverovatno teško odabrati "pobednika". Ipak, izbor je pao na Rijanu u haljini inspirisanoj papinom odorom.

Lejdi Gaga na premijeri "Zvezda je rođena"

Postoji razlog zašto je Lejdi Gaga, pa... Lejdi Gaga. Za britansku premijeru filma "Zvezda je rođena" odabrala je raskošnu toaletu sa "ubojitim" dekolteom "Aleksandra Mekvina" dostojnu svakog dvora.

Venčanica Prijanke Čopre

Slavlje indijske glumice i američkog pevača Nika Džonasa trajalo je doslovce danima, a uključivalo je čak nekoliko njenih raskošnih izdanja, među kojima i ovu lepršavu, ukrašenu vezom "Ralfa Lorena". Prijanka je obeležila modni kraj godine, a ovo venčanje ostaće upamćeno kao jedno od najglamuroznijih ikada.

Bela Hadid, kraljica "golih" haljina

Bilo je nekoliko providno-minimalnih toaleta u 2018, ali ova, sa after partija "Viktorijas sikreta", jedna je od poslednjih u kojima je Bela Hadid postala glavna tema razgovora i kraljica "golih" haljina.

Kim Kardašijan u "mantilu od milion dolara"

Mantil s printom dolara datira iz 2001. godine, a potpisuje ga dizajner Džeremi Skot. Sedam godina kasnije i uz odgovarajuće čizme-čarape, Kim je privukla ogromnu pažnju medija, a samim tim morala je da nađe na ovoj listi, makar kao primer kako se ne treba odevati.

Neobična torba Điđi Hadid

Poznata manekenka se na "Business of Fashion 500" gala večeri pojavila u haljini intenzivno žuto-narandžaste boje. Ali to nije bilo toliko važno, koliko je njena torbica skretala pažnju. Providna i sa metalnom ručkom, u sebi je imala samo bocu šampanjca. Idealno za proslavu Nove godine, zar ne?

#2018.

#GLAMUR PRESS

#moda

'