AKTUELNO

Mnoge žene postavljaju ovo pitanje.

U stvari, da biste izgledali skupo, ne morate da kupujete skupe stvari. Tajna je da odaberete stvari određenog kroja, nijanse i sledite nekoliko pravila stila.

U nastavku ćete pronaći 4 ideje o tome kako da napravite skup stajling, a da ne narušite svoj budžet. Profesionalni stilisti i modni blogeri dele svoje ideje.

Belo odelo sa pantalonama

- Volim da nosim jednobojno belo odelo, jer za mene je to najlakši način da izgledam skupo. Ovo je moj lični životni trik, kako napraviti stajling svežim, čistim i vrlo skupim. Toliko je šarma u belom odelu - kaže blogerka Isabel Mundigo-Mur.

Crna odeća sa zlatnim nakitom

- Crna odeća od glave do pete je idealna za sve dame bez obzira na to da li je vaš budžet veliki ili mali. Posebno skupo u crnoj nijansi izgledaju stvari u kombinaciji sa zlatnim nakitom. Ovo je klasika. Ovaj komplet se, usput, savršeno uklapa u današnji trend 80-ih - kaže blogerka Hana Almasi.

Blejzer sa kaišem u struku

- Blejzer je ono što mi treba kada želim elegantan i šik izgled. Bilo da se radi o paru farmerki ili midi haljini, mislim da će savršeni blejzer uvek naglasiti izgled bilo koje odeće i učiniti je skupljom. Iako volim modele u svim bojama koji su trenutno dostupni, klasična crna verzija će vam poslužiti više od jedne sezone - kaže modni bloger Joi Montgomeri.

Stvari u neutralnim nijansama

- Kad god vidim slavne osobe obučene u neutralne bež tonove od glave do pete, mislim da izgledaju veoma skupo. Među mojim favoritima su bež košulja sa džepovima. Nosim je u paru sa pantalonama da kako bih kreirala skupi safari izgled - kaže modni stručnjak Ema Speding.

#moda

'