AKTUELNO

Tek što smo se navikli na mejkap trendove koje nam je servirala 2018. godina, njenim završetkom otvaramo vrata nekim novim pravilima šminkanja. Već se uveliko šuška kako će ovo biti godina u kojoj će se potpuno promeniti pravila, a o čemu je tačno reč saznajte u nastavku.

Sudeći po brojnim novitetima i trendovima koje najavljuju poznati šminkeri, 2019. će biti zanimljiva godina što se tiče mejkapa. Iako smo svesni da ulazimo u sasvim novu godinu, sudeći po trendovima koji se predviđaju imamo osećaj kao da smo tu pustolovinu već proživeli.

Reč je naravno o povratku 90-ih te i mejkap blagodatima koji su vezani uz to razdoblje. Tako će naše usne krasiti smeđe nijanse ruževa koje će biti za nijansu tamnije od boje naših prirodnih.

Za razliku od ove sezone, u nadolazećoj godini prirodan izgled će biti poželjan i u večernjim izdanjima, a naglasak će svakako biti na prirodnim obrvama. Dakle, u 2019. zaboravite na instagramske obrve zbog kojih smo svi jedno vreme izgledali poprilično klonirano.

Zatim, celi fokus mejkapa u novoj godini biće na ajlajneru, pa pokušajte da usavršite tehniku stavljanja. Takođe, crni ajlajner će dobiti svoje "pojačanje" čije začetke smo mogli primetiti i krajem ove godine, a to su ajlajneri u boji, pa slobodno prepustite svojoj mašti na volju.

#Nova godina

#šminka

'