AKTUELNO

Pramenovi će osvežiti vaš izgled!

I dok će većina vas, pretpostavljamo, doček Nove godine proslaviti šampanjcem u 2019. mnoge od vas će poželeti i boju ovog pića u svojoj kosi.

Naime, kako je za časopis Glamur najavila njujorška frizerka slavnih - Kimberl Bonondona, kose boje šampanjca će u sledećoj godini biti veliki "bjuti hit". Reč je, kako kaže, o mešavini ledeno plavih i zlatkastih pramenova s nešto tamnijim izrastkom koji je u poslednje vreme postao jako popularan.

- Gradacija od tamnog izrasta preko bež do plavih nijansi sa zlatni podtonom podseća na čašu šampanjca, objašnjava frizerka i dodaje da je, zbog mešavine ovih nijansi, ovaj izgled jednako je dobar izbor i za plavuše i za brinete koje tragaju za promenom i osveženjem izgleda.

Bonondona savetuje i da, ako ste dovoljno odvažne, dodate i nekoliko ružičasto-zlatnih pramenova koji će kosi podariti novu dimenziju i sjaj.

A ako već sada razmišljate o ovom izgledu, nazovite odmah frizera i dočekajte Novu godinu uz šampanjac u ruci, ali i u kosi (naravno, ne doslovno).

#Kosa

#boja

'