AKTUELNO

Bez obzira na ten ili boju kose, ove nijanse pristaju baš svima!

Mnogo puta upadne u oči kako u nekoj boji ne izgledamo dobro. Jednostavno ne pristaje svaka boja svakom tonu kože. Ali ovo je doba kršenja modnih pravila, pa tako je i kada su u pitanju boje.

Kakvu god boju kose ili tena imala postoje četiri nijanse u kojima, kažu, svako izgleda odlično. Leatrice Eiseman, direktorka Instituta Pantone izjavila je kako neke boje stoje svima jer imaju istu ravnotežu toplog i hladnog u sebi pa nema veze da li vam je ton kože hladan ili topao, da li ste aristokratski bele ili imate maslinast ten.

O koje je četiri boje reč?

Tirkizna

Ovu plavo-zelenu boju nije lako u početku dodati svojoj garderobi. Trik za njeno nošenje je da je kombinujete onako kako se osećaš najprijatnije. Još jedan zanimljivi način za nošenje ove boje je i da je uklopite s kontrastnim bojama poput crvene. Sećamo se i duge tirkizne haljine koju je nosila Kejt Midlton i pokazala nam kako ova boja može super da izgleda.

Crvena

Klasična boja koja lepo pristaje svakom tonu kože i nadopunjuje ga. Po novim pravilima crvena se može lepo uklopiti sa svim bojama u ormaru i izgledaće sjajno. U ovoj moćnoj boji sigurno ćete biti primećena gde god da se pojavite i uvek je u trendu.

Nude

Iako će mnoge od nas odmah reći kako im ova boja ne pristaje, prema istraživanju nije tako. Potrebno je samo da pronađete pravu nijansu i zablistaćete u kombinaciji za koju nikad nisi mislile da ćete obući.

Boja patlidžana

Prema Leatrice Eiseman ova jaka boja može slobodno zameniti mesto u ormaru s klasičnom neutralnom bojom pa tako nije teško ni da se kombinuje s drugim bojama. A ove i naredne sezone biće jedna od najtraženijih boja. Uvek izgleda fantastično i dramatično.

#boja

#moda

'