AKTUELNO

Moda, poznate ličnosti, fenomenalne kreacije, muzički program… sve su to elementi premijernog prikazivanja revije HERO ICONS 2 našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića 20. novembra u Stadion Hall-u.

‘Još uvek pod snažnim utiscima gledam poslate poruke u telefonu… Modna publika je i ovaj put ostala bez teksta i sudeći po izrazima lica u publici - iskreno oduševljena. Najdraže od svega mi je što su mnogi već odabrali svoje odevne komade sa mojim potpisom iz nove kolekcije koje će sa zadovoljstvom i uživanjem nositi u ovoj sezoni, a i narednim jer uvek gledam da moj dizajn ne podleže samo pukom trendu.

Foto: Promo

Napraviti jednu modnu reviju, a da u svakom produkcionom segmentu bude tačna i kako treba, danas je jako teško, jer u ovakvim projektima ne sme ništa da manjka. Držati konce u rukama je nephodno, ali i veoma kompleksno. Počevši od prostora, tehnike, bekstejdža, piste, modela, zvanica, koktela i druženja nakon samog događaja… Lista ovde zaista može biti duga, ali kada se sve završi, ostaju one pozitivne stvari. Presrećan sam što već sada kolekcija ima svoj novi život I želeo bih da se zahvalim svima koji su me podržali, medijima, modnoj javnosti, poznatim ličnostima iz sveta estrade i kulture i umetnosti kao I svim sponzorima i posetiocima na ukazanom poverenju. Hvala svima od srca’, kaže Bata.

Foto: Promo/Aleksandar Vuković

Ono što je baza i glavna inspiracija kreatora jesu elementi futurizma, rock n roll-a, vešto uklapanje šik i casual odevnih komada. Uvek prisutna asimetrija i skulpturalnost u formi i samoj konstrukciji autorovih modela, vešto uklapanje i poigravanje stilova tj. Prisustvo eklektike je još jedan znak koji nosi savremeno doba, a koji jeste karakterističan za INDIVIDUAL brend.

Foto: Promo

Nakon revije, ekskluzivno je publici prezentovan najnoviji muzički-fešn spot čiji je autor Vojke Đans, jedan od vodećih muzičara u svom žanru. Sama kolekcija nosi posebnu energiju koju je Vojke ispratio u realizaciji ovog projekta.

Foto: Promo/Aleksandar Vuković

Foto: Promo/Aleksandar Vuković

Dijana Janković, Katarina Grujić, Tina Ivanović, Marko Bulat, Ana Štajdohar, Filip Đukić, glumac Miloš Petrović, Nenad Knežević Knez, Nenad i Mina Zimonjić, reperi Mili i Đekson, Ćemo, Bojana Ordinačev, samo su neki od VIP zvanica koje su uveličale ovaj modni događaj.

Foto:

#Bata Spasojević

#modna revija

'