AKTUELNO

Visoke štikle nisu jedini način da izgledate više.

Ako ste niskog rasta i niste ljubitelj visokih peta, imamo sjajne vesti za vas - postoji nekoliko stilskih trikova pomoću kojih možete vizualno izdužiti svoju figuru u ravnim cipelama, pa čak i patikama.

Pokažite gležnjeve - Pantalone s nešto kraćim nogavicama koje otkrivaju gležnjeve mogu vizualno izdužiti vaše noge u kombinaciji s ravnim cipelama. Za bolji efekat odaberite cipele s V-izrezom koje će učiniti čuda za vaše noge i celokupnu figuru. S druge strane, čizme će u kombinaciji s takvim pantalonama imati potpuni promašaj..

Foto: Unsplash

Nosite kratke suknje - Haljine i suknje iznad kolena uvek je bolje kombinovati s ravnom obućom, jer u paru sa štiklama rizikujete "jeftini" look. Nosite ih uz baletanke, mokasine ili čak patike, ali izbegavajte kombinaciju kratkih suknji i čizmi jer će vas učiniti još nižim.

Birajte oversize majice - Kombinacija predimenzioniranog džempera s užim pantalonama vizualno će učiniti vaše noge vitkijim i dužima, bez obzira na izbor obuće.

Garderoba s prorezom - Dugačke suknje ili haljine s prorezom stvaraju iluziju dužih i vitkijih nogu i u tom slučaju visina potpetice na cipelama ne igra baš nikakvu ulogu. Dakle, efekt će biti jednak i sa štiklama i s ravnim cipelama.

Prugice - Najlakši način daodmah izgledate više bez pomoći štikli jeste da obučete haljinu, suknju ili pantalone s prugicama. Dodatan bonus je što ćete u takvim komadima izgledati i mršavije.

#Cipele

'