AKTUELNO

Devojke su na jednom forumu otkrile koji komplimeni im naročito smetaju.

Kada su komplimenti u pitanju nisu svi muškarci baš toliko spretni da ih upute ženama. Povodom toga otvorena je diskusija na mreži Reddit u kojoj su žene otkrile koji su to najgori komplimenti koje su primile.

Ovo su njihova iskustva:

- Svaki kompliment koji počinje sa ’mnogo’. Mnogo mlađe izgledaš, mnogo si pametna... Nije mi lepo to kad čujem, osećam se kao da nešto nije u redu – matora sam i kao da sam drugačija jer sam pametna.

- Kad skinem naočare da ih obrišem, a on se ubaci – "Baš si lepa bez naočara". Poštujem što me smatraš lepom, ali naočare mi trebaju da bih te videla.

- Muškarci koji imaju potrebu da komentarišu veličinu mojih grudi. Jedan lik mi je na Instagramu poslao privatnu poruku i napisao: "Trebalo bi da znaš da imaš jako lepe sise". Čoveče, i na ovo da kažem hvala?

- Imam crvenu kosu i naletala sam na gomilu muškaraca koji su mi govorili da vole crvenokose jer su lude! Hvala ti što misliš da bih sada odmah uskočila u krevet sa tobom jer imam crvenu kosu.

- "Baš si seksi jer si Azijatkinja". Nisam znala da su Azijatkinje samo sinonim za ispunjavanje tvojih seksualnih fantazija. Ne bih baš da ti budem još jedna recka na zidu“

- Kada žena uradi nešto poput muškarca ili pokaže koliko je pametna, nemojte odmah da joj udeljujete komplimente da je lepa poput "Bravo, lepoto baš si pametna". Osećamo se kao da unižavate našu snagu.

- Bilo šta što ima veze sa mojom težinom. Nedavno sam zbog bolesti izgubila mnogo kilograma. Bila sam u šoku kada sam videla koliko me je muškaraca tada startovalo govoreći da sam lepa i to u trenutku kada sam bila na lekovima.

J. Stanković

#Devojka

#Partner

#Veza

'