AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Iako je očigledno da postoji ne jedna, nego više osoba kojima se dopadate, vi iz nekog razloga odbijate pozive na sastanke. Niste raspoloženi za nova poznanstva, a zatvorenost u sebe je vaš najveći problem danas. Najbitnije je da duboko udahnete i da se opustite. Ispunite ovaj dan aktivnostima koje vas zanimaju, i loše raspoloženje će ubrzo proći.

Foto: Printscreen Youtube

BIK

Foto: Printscreen Youtube

Danas previše vremena razmišljate o jednoj posebnoj osobi, umesto da stupite u akciju. Ako smatrate da je pred vama neosvojiva tvrđava, potrebno je da imate malo vere u sebe. Ne odustajte pre vremena. Osobe koje se nalaze u dužoj stabilnoj vezi, mogle bi da se pripaze jedne ženske osobe iz neposredne okoline.

BLIZANCI

Svesni ste da vam nedostaje energije, ali srećom tu je voljena osoba koja vam priskače u pomoć onda kada je najpotrebnije. Vaš odnos je prilično intenzivan, ali danas ne dozvolite sebi da insistirate na vlastitim stavovima. Postoji opasnost da povredite partnerova osećanja. Ukoliko budete odmereni, nećete imati razloga za brigu.

Foto: Printscreen Youtube

RAK

Foto: Printscreen Youtube

Danas ste izuzetno kreativni i raspoloženi za zabavu. Neka ovo osećanje što duže potraje. Odnosi sa prijateljima i voljenom osobom su na zadovoljavajućem nivou. Pa ipak, neka neprijatna iskustva iz prošlosti sprečavaju vas da u potpunosti uživate. Ne dozvolite da ono što je bilo upravlja onim što tek treba da se dogodi. Opustite se i uživajte!

LAV

Svesni ste da ispravna komunikacija u vašem životu igra veliku ulogu. Pa ipak, još uvek niste spremni da odstupite od nekih stavova na kojima stalno insistirate. Dozvolite vašoj pozitivnoj strani da dođe do izražaja. Nastojte da budete što više u pokretu, da ostvarujete nove kontakte i poznanstva. U početku neće ići lako, ali vreme radi za vas.

Foto: Printscreen Youtube

DEVICA

Foto: Printscreen Youtube

Veoma ste vezani za porodicu i dom. To za vas predstavlja najvažniji deo života. Veoma je bitno da danas budete iskreni prema njima, ali prvenstveno i prema sebi. Ukoliko se neko ne slaže sa vašim izborom životnog partnera, vreme je da razmislite o preseljenju. Na kraju krajeva, to je samo vaš izbor - ukoliko se neko ne slaže sa time, ne treba da vas opterećuje.

VAGA

Ljubavni odnosi danas mogu biti opterećeni svađama, prekidima i generalno nesporazumima. Sa druge strane, danas dobijate priliku da rešite neke probleme na polju karijere. Potrudite se da energiju usmerite u pravom smeru. Partneru bi najbolje bilo da provede neko vreme bez vas da na miru razmisli o vlastitim postupcima.

Foto: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Foto: Printscreen Youtube

Činjenica sa kojom treba da se suočite danas je da ste vi neko ko se previše opterećuje nesuglasicama i problemima na polju ljubavi iz vaše prošlosti. Skloni ste preuveličavanju, pa bi bilo dobro da se usmerite na ono lepo i pozitivno u vašem životu. Nikako ne odbijajte jedan poziv za izlazak jer vam zabava i druženje, a naročito nova poznanstva popravljaju raspoloženje.

STRELAC

Ukoliko ste još uvek u potrazi za ljubavlju, krajnje je vreme da malo predahnete od poslovnih obaveza i posvetite se vašem emotivnom životu. Ako priželjkujete nekog pored sebe u čijem društvu ćete uživati, morate više da se potrudite. Pozitivna strane je to što ste svakako željni zabave i druženja i velike su šanse da obnovite neka stara prijateljstva. Okružite se pravim ljudima.

Foto: Printscreen Youtube

JARAC

Foto: Printscreen Youtube

Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, danas mogu da očekuju probleme na ljubavnom planu. Rasprave, svađe i neslaganje boje ovaj dan sivim tonovima. Vaša preterana osetljivost stvara vam najviše problema. Najbolji način da ovo prevaziđete je da pokažete više razumevanja za partnera i da budete iskreniji. Razmislite da krenete da se bavite nekim sportom.

VODOLIJA

Danas nikako ne insistirajte da sve bude po vašem - rizikujete da zauvek odaljite partnera od sebe. U kritičnoj situaciji pokušajte da nađete diplomatsko rešenje. Kompromisi su za vas od presudne važnosti ukoliko želite da zadržite voljeno biće u vašem životu. Potrebno je malo strpljenja i dobre volje. Posavetujte se sa osobom u koju imate poverenja.

Foto: Printscreen Youtube

RIBE

Foto: Printscreen Youtube

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen - bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.

Č.N.

#Horoskop

#Ljubav

#Zvezde

'