AKTUELNO

Voleti ili ne voleti - pitanje je sad!

Svaki od horoskopskih znakova ima neke svoje preferencije i želje kada su ljubav i ljubavni život u pitanju.

Dok postoje oni koji ne mogu da zamisle svoj život kao usamljeni ljubavnici, tako postoje i oni kojima je njihova sloboda na prvommestu. Ovi horoskopski znaci imaju velike šanse da zauvek ostanu singl, iz ovih ili onih razloga.

Ovan

Imaju veoma oprečna mišljenja i veoma su tvrdoglavi. Impulsivni su i dok su ovo sve odlične osobine za posao, imaju velikih poteškoća da nađu osobu koja će ih razumeti. Sa Ovnom kao partnerom život zna da bude veoma nepredvidiv.

Bik

Veoma je takmičarski znak i ne uživaju u dugim diskusijama. Oni hoće da se svađaju i da u toj svađi pobede. Ovakva energiaj iscrpljuje partnera, a uz to i zahtevaju mnogo pažnje. Intenzivni su, vole da zapovedaju i često ih zbog toga partneri ostavljaju.

Foto: Pexels.com

Devica

Za razliku od Ovnova i Bikova, Device vole da daju. Toliko brinu da njihovi partneri ponekad osećaju da ih guše. U kombinaciji sa time, njihov perfekcionizam može da bude shvaćen ak o kritikovanje. Partneri će osećati da im je zabranjeno da rade bilo šta što Devica nije aminovala.

Jarac

Vole svoju slobodu i imaju problem da prihvate tuđa mišljenja. Po prirodi su perfekcionisti, ali ih to vodi konstantnom kritikovanju partnera. Mogu da budu i veoma elitistiočni i snobovi, što predstavlja koktel koji mnogi ne mogu da podnesu. Često bivaju ostavljeni zboh mnogo lakših ljudi.

Vodolija

Imaju velikih problema da se posvete i obavežu nekome na duže vreme i ne žele da budu ranjivi u vezama. Ovo zbunjuje partnere koji se često pitaju koliko je Vodolija zapravo posvećena vezi. Istina je da oni često uopšte nisu ni posvećeni. Oni vole da se igraju i njihove emocije su često veoma plitke. Treba mnogo toga kako biste ih impresionirali i pridobili njihovu lojalnost.

#Horoskop

#Ljubav

'