AKTUELNO

Trebaće nam puno truda da bi tajna koju želimo da sakrijemo ostala tajna.

Pred nama je mesec vladavine Škorpije kada će Sunce iz vage preći u novi znak u kome će ostati sve do 21. novembra i do tada će napraviti pravi haos u našim životima.

Ovaj period će biti, pa, intenzivan. Znak Škorpija je takav da voli tajne, pa ukoliko vam se neko potajno dopada ili ste čuli neki trač trebaće vam mnogo više truda da tu tajnu zadržite za sebe.

Svaki znak će biti pod uticajem Škorpije, a najviše same Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi. Bik će morati da bude disciplinovaniji, Lav će motrati da ostavi postrani svoj ego i da jednostavno odradi posao, a Vodolije moraju da budu sebične i da misle malo više na sebe inače neće imati snage da pomognu drugima.

Sezona Škorpije donosi nam potrebu za dubljom intimnošću sa drugima, pa ćete možda osetiti ozbiljniju potrebu za emocijama u vašoj vezi i počećete da razmišljate o sledećem koraku sa partnerom. Možda ćete se naći u situaciji da imate nula tolerancije za ljude za koje smatrate da vas vuku za nos.

Kako se sezona Škorpije poklapa sa krajem jeseni, osetićete da dolazi zima pa ćete se češće naći obučeni u džemper, sa kokicama iz mikrotalasne, toplom čokoladom i drugim stvarima koje će vam ove hladne jeseni pružiti malo komfora.

Osetićete potrebu da malo više kontrolišete vaš život. Vreme je da razmislite da li vam odgovara kuda sve ide za sada i da li postoji način da nešto promenite. Vreme je za solidnu procenu svega.

Stvari će biti malo intenzivnije nego obično ove sezone jer će Mesec biti pun u Biku nekoliko dana nakon što počne sezona vladavine Škorpije. Doći će do nagomilavanja energije koja je potrebna za važne potrebe. Sve što vam možemo poručiti jeste da se udobno smestite i spremite za ludu vožnju narednih mesec dana.

#Ljubav

#Seks

'