AKTUELNO

Na pitanje kako možete prepoznati nevernog partnera je gotovo nemoguće odgovoriti.

Ali prema novom australijskom istraživanju, profesija kojom se osoba bavi može da pruži pojedine naznake koje se tiču vernosti.

U istraživanju koje je radila stranica za organizovanje ljubavnih susreta i upoznavanje parova Victoria Milan učestvovalo je 5.650 korisnika ove platforme za upoznavanje.

Studija je pokazala da će osobe koje su pod velikim pritiskom i rade u unosnim poljima finansija pre biti spremne da varaju svoje partnere.

Osim toga, 21 odsto anketiranih žena (korisnica ove dejting platforme) koje su imale aferu bile su bankarke, brokerke i analitičarke. Drugu najzastupljeniju grupu čine 15 odsto njih koje su istakle da rade u avio-industriji - stjuardese i pilotkinje.

Čak 65 odsto zaposlenih žena je priznalo da spava s kolegom s posla, a 85 odsto priznalo je da nikada ne bi preporučile to.

Kada je reč o preljubnicima, Luen Vord, australijski stručnjak za ljubavne odnose, kaže da postoji nekoliko tipova preljubnika. Najčešća su tri - slučajni preljubnici, jednom i nikad više i serijski preljubnici

Foto: Pixabay.com

Devet profesija koje najviše varaju:

1. Finansije

2. Avio-industrija

3. Zdravstvena nega

4. Biznis

5. Sport

6. Umetnost

7. Rad u noćnim klubovima

8. Pravna industrija

9. Komunikacije

#Ljubav

#Prevara

'