separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Napravili su formulu koja će svakome pomoći da pronađe idealnog partnera - i za to su dobili Nobelovu nagradu


Tajna uspeha ove formule je što uključuje zahteve obe strane, a ima samo četiri koraka koja treba da sledite


Godine 1962. dva naučnika su razvila "formulu za ljubav" pomoću koje se mogu uspostaviti harmonični odnosi između različitih muškaraca i žena. Formulu je završila treća naučnica koja je 2012. dobila Nobelovu nagradu. U nastavku pogledajte kako ta formula izgleda i deluje:

Korak 1: Definišite koje su osobine druge osobe važne za vas

Podelite parče papira u 2 kolone. U prvoj koloni napišite pet osobina koje bi vaš partner trebalo da ima. U drugoj koloni napišite pet osobina koje nećete moći da podnesete.

Korak 2: Izaberite one koji odgovaraju ovim zahtevima 99%

Među svima koje znate, izaberite najatraktivniju osobu u skladu sa vašom listom. Možda će se vaša "srećna zvezda" smesta zaustaviti i možda ćete odmah naći ljubav svog života. Najvažnije je da i vi odgovarate očekivanjima druge osobe.

Korak 3: Šta treba da uradite ako ste odbijeni

Ako vas je izabrana osoba odbila, onda izaberite sledeću osobu koja vam se sviđa i koja poseduje potreban skup osobina. Ne zaboravite da radite na sebi kako biste povećali svoju vrednost u očima vašeg potencijalnog partnera.

Korak 4: Ne pristajte na manje i ne vraćajte se u svoju prošlost

Izaberite samo one potencijalne partnere koji poseduju najmanje 75% pozitivnih osobina na vašoj listi. Postoji velika verovatnoća da će kada se završi početno stanje strasti, vaša ljubav ostati. Nemojte podleći iskušenjima i pritisku od onih oko vas. Ako se vaša veza završi, počnite opet od prvog koraka. Uživajte u tome što ćete proširiti krug poznanika.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti