separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA? Da li je to OK ili je još uvek kod nas TABU TEMA?


Šta mislite o ovome?


Nemci su na glasu kao prilično otvoreni u pogledu seksualnih odnosa, a kako se čini tako gledaju i na "prijateljstvo s povlasticama".

Istraživanje koje je sproveo institut za ispitivanje mišljenja "YouGov" pokazuje da svaki treći Nemac misli da je seks između prijatelja u redu.

Prijateljstva sa povlasticama očito prihvata veliki deo javnosti, rekao je sociolog Janoš Šobin sa Univerziteta u Kasela. "YouGov" navodi da 60 posto ispitanika veruje kako postoji rizik da bi jedno od uključenih u muško-žensko prijateljstvo moglo poželeti nešto više od prijateljstva.

Autor: Unsplash

Čak svaki peti ispitanik smatra da između muškarca i žene nije moguće pravo prijateljstvo, navodi se u studiji. Svaki drugi ispitanik misli da njihov bivši partner može biti dobar prijatelj. Većina ispitanih odgovorila je istraživačima "YouGova" da prijateljstva najviše sklapaju na radnom mestu.

U studiji se navodi da je 45 posto ispitanih reklo da je upoznalo svoje prijatelje na poslu. Nakon toga kao mesta za upoznavanje navode se srednje škole, studije, osnovna škola i hobiji.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti