separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DŽABA SE DEPILIRATE I PARFEMIŠETE: Evo koje četiri STVARI muškarac PRIMETI na vama tokom SE*SA!


Ovo uzimate zdravo za gotovo.


Koliko god se vi trudili da pre seksualnog čina pripremite svoje telo, odradite depilaciju, piling, našminkate se ili sredite kosu i nokte, znajte da trošite vreme bez potrebe. To naravno ne znači da trebate biti zapušteni ali ovakve stvari muškarci ne primećuju tokom seksa.

Ovo su četiri stvari koje oni primete a vama možda i ne padaju na pamet.

Kada preuzmete inicijativu.

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu. To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoleti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

Vaši pokreti za njega su neverovatno senzualni i ženstveni.

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

Opustite se, priljubite telo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

Pogled ispod oka ili pravo u oči.

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje 'pada' svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

Kada ste bučni i dahćete.

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se pokazati partneru što zaista osećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti