AKTUELNO

Kada uđete u zrele godine, postaje vam nebitno da li vaš muškarac ima izvajano telo, već žudite za nečim drugim.

Jednostavno je. Žene od muškarca najviše žele da ih slušaju.

"Briga me za dobar izgled, skupu odeću i brze automobile. Posle napornog dana, želi da me moj partner sluša kada mu nešto pričam“, iskreno priznaje 40-godišnja Anita iz Zagreba.

Sa tim se složila i 32-godišnja Tamara:

"Kada mi šef na poslu digne pritisak i naredi mi da moram ostati duže na poslu, kako bih ispravila grešku kolege koji ima veću platu od mene, ja jedva čekam da dođem kući i požalim se svom dragom“, i nastavlja:

"Međutim, on me posle treće rečenice prekida i odmah mi savetuje šta da sledeći put kažem šefu, a pored svega toga pušta mi video snimke na Jutjubu sa uputstvima kako da tražim veću platu, a ja samo želi da me on sasluša, ne da rešava moje probleme. Kada bi mi ispunio želju i saslušao me, bila bih najzadovoljnija“, kuka Tamara.

Ovim muško-ženskim problemom se pozabavila jedna britanska studija i došla do podataka da muškarci mogu satima pričati o politici, fudbalu, dobrom filmu ili omiljenom pivu sa svojim muškim prijateljima. Ali kada treba da pričaju sa svojom partnerom, njihova koncentracija i pažnja ne traje duže od šest minuta.

“’Draga, mi smo muškarci. Mi rešavamo probleme, mi ne slušamo. Ako želiš da te neko sluša, pozovi svoje drugarice’ odgovorio mi je moj muž kada sam ga pitala u čemu je problem”, žali se 37-godišnja Ivana.

Takođe, studija ističe da muškarci najčešće ne žele da slušaju probleme svojih partnerki. Tada se osećaju neprijatno, jer su vaspitani tako da moraju biti razumniji i snažniji, ne emotivniji. Smatraju da ako budu slušali svoje devojke, tako će ih podstaći da se još više žale.

Ženama su najseksepilniji muškarci koji znaju da slušaju, zato, muškarci, trudite se da se promenite ne zbog partnerke, već zarad vašeg jačeg i iskrenijeg odnosa.

#Ljubav

#Veza

'