AKTUELNO

Koja su pravila muvanja na internetu? Kada treba da mu lajkujete statuse ili postavite zajedničku sliku? Kako da ne odate utisak naporne osobe?

Ovo je vodič za flert na internetu. Nadamo se da će vam biti od koristi.

Posle nekoliko sastanaka

Kada prođu tri sastanka možete dodati dečka na internetu. Pre toga nije prikladno.

Nakon više od nedelju dana

Možete početi da mu lajkujete slike. Međutim, pazite da ne lajkujete slike od pre 5 godina, jer je to znak da ste mu izanalizirali ceo profil. Delovaćete napadno.

Posle mesec dana

Možete komentarisati neku njegovu objavu. Nemojte preterivati sa slanjem srca i poljubaca.

A šta kada on baš i nije zainteresovan za vas…

On ne prati vaše storije, ne fejvuje vam tvitove i ne stavlja zajedničke slike na svoj profil? Pre nego što se iznervirate, setite se ovoga: „Nisu svi muškarci aktivni na društvenim mrežama“, kaže Edvardsova. Ukoliko je njegov poslednji post iz 2017, možda mu nije toliko stalo do deljenja svog života na internetu. Važno je da ste vi zadovoljni kada se nađete sa njim lice u lice, a vaše društvene mreže nisu nikakav pokazatelj sreće. Ukoliko je on, međutim, aktivan, ali u tu aktivnost ne ubraja i vas, moguće je da pokušava nešto da sakrije.

Kad ozvaničite vezu

Možete da objavite vašu zajedničku sliku. Slikajte jedan selfi i recite mu da ćete ga podeliti na društvenim mrežima. Ako se on složi, vaša veza je na dobrom putu. Međutim, ako smisli neki izgovor zašto neće, razmislite dobro da li ste vi uopšte u vezi ili je on samo tako rekao a u stvari vas ne posmatra kao devojku već zabavu.

Nakon pola godine vaše veze možete početi da stavljate i srceparajuće natpise ispod slika. Zašto da ne pokažete svima kako vaša ljubav cveta? Ipak, nemojte ni preterivati. Ne bi bilo loše da promenite i status veze kada budete sigurne da je on onaj pravi.

#Ljubav

#Seks

#Zavođenje

'