AKTUELNO

Dobro obrati pažnju...

Pojedini ljudi, kada su u vezi, umeju da "izgube sebe". Ponašaju se kako se inače ne bi ponašali i dozvoljavaju ili pristaju na stvari koje su im ranije bile nepojmive.

Obratite pažnju da se i vama ovo ne dogodi:

Uništavanje privatnosti

U vezi ste i onda sve postaje deo vas dvoje, više ne postoji privatnost. To je jedna ogromna greška i ekstrem koji nikada ne izađe na dobro. Svako od vas treba da ima svoj prostor i vreme za sebe, bez da treba da se skriva.

Ako primetiš da prekida tvoje druženje sa drugaricama, zna sve tvoje šifre i povrh svega ih koristi, trebalo bi nešto da razjasnite. Možda to ne radi sa lošim namerama, ali treba da zna da to smeta. Ako posle ponovi, nema ti druge nego da raskineš.

Menja tvoje planove

Vi ste dve različite osobe i stoga imate i svoje sopstvene planove. Zaposlenje, razvijanje karijere, putovanja... Poštovanje i podrška da bi se sve to postiglo su veoma važni. Problem nastaje kada jedno ne ceni snove svog partnera.

Ako ti ukazuje da tvoja karijera nije važna, da će doći deca i da će im trebati majka koja je stalno prisutna - skloni se od njega. Jasno je da su mu važni samo njegovi planovi i da su ostalo gluposti koje bi trebalo da se ignorišu.

Laži

Kada je veza građena na lažima, sreća neće baš tako lako doći. Definitivno ne postoji poverenje i skrivanje se pretvara u nezdravu naviku. Čak i običan razgovor postaje težak, jer se ne zna čemu se može verovati.

Ukoliko uhvatiš dečka u laži, moguće je čak i da je on neveran. Naravno, ne mora da znači, možda ti se jednostavno nije dovoljno otvorio i nema želju da ga upoznaš kakav je zaista. Koji god da je razlog, nikada ne smeš da dozvoliš da trpiš laži.

#Laž

#Ljubav

#Prevara

#Znakovi

'