AKTUELNO

Da li vam se desilo da počnete da sumnjate da vas partner vara? Stekli ste utisak da se njegovo ponašanje prema vama promenilo. Verujete da je uzrok toga prisustvo druge osobe u njegovom životu.

Stručnjaci su izdvojili nekoliko znakova koji će vam pomoći da saznate da li vas partner vara.

Traži više prostora za sebe

Odjednom mu treba više slobode. Govori kako je pod stresom ili u depresiji. Može izjaviti da nije siguran šta oseća prema vama. Počeo je da skriva kompjuter i telefon od vas. To su sve znaci upozorenja!

Provodi sve više vremena sa novom prijateljicom

Ovo shvatite krajnje ozbiljno. On će sigurno reći da su oni samo prijatelji. Međutim, čim provodi mnogo vremena sa njom, tu onda nešto nije u redu. Možda je počeo da oseća da ga ona bolje razume nego vi i da mu više prija kao osoba.

Menja svoje navike

Ostaje na poslu duže nego obično ili ide ranije na posao.

Foto: Photo by Becca Tapert on Unsplash

Mnogo telefonira i češće je online

Ako primetite da prekida poziv kada se vi pojavite, to može biti znak za uzbunu. Previše vremena provodi kraj računara ili mobilnog telefona.

Ponaša se drugačije nego inače

Kasni na sastanke sa vama. Troši previše novca. Primetili ste čak i da nedostaje njegova odeća.

Osećate da nešto nije u redu

Često nas intuicija ne vara. Ako osećamo da nešto nije u redu u našoj vezi, uglavnom i nije. Pokušajte da razgovarate otvoreno sa njim i kažete kako se osećate. Ako bude nastavio da vas laže da je sve u redu, počnite da prikupljate čvrste dokaze o prevari.

#Prevara

#Znakovi

'