AKTUELNO

I oni hoće ovo.

Kada je u pitanju seks, veoma retko se može čuti da jačoj polovini nešto smeta. Skoro da se i ne polemiše o tome. Ipak, postoji nešto, gde su oni gotovo jednoglasni.

Stvar na koju su skoro svi "alergični". Ne vole kad ne dobijaju pažnju i nežnost koju daju svojoj partnerki.

Naime, jedan korisnik portala "Reddit" požalio se u iskrenom postu na svoju partnerku. Sigurni smo da nije bio iznenađen kada je pročitao mnoštvo komentara podrške i razumevanja svojih istomišljenika. Njegova kritika svodi se na sledeće:

- I muškarci uživaju u predigri. Žele je ništa manje od žena.

- Kao muškarcu, često su mi davali do znanja koliko je važno da ljubim ženu po vratu, dodirujem je po njenim grudima, masiram joj noge i trudim se da je uzbudim. U potpunosti se slažem sa tim, i prihvatio sam to, ali nikad nisam čuo da važi i obrnuto. Muškarcima se takođe sviđaju te stvari. Predigra čini seks uzbudljivijim i daje vam više zadovoljstva, napisao je jedan od nezadovoljnih korisnika.

Već prvog dana dobio je preko 1.400 glasova, a mnogi su se muškarci složili s njim.

- Ponekad je predigra bolja i važnija od samog čina seksa. U svakom slučaju njegov je bitan deo, napisao je drugi korisnik.

- Neke devojke obožavaju kad se posvetimo njima, ali ne pada im na pamet da uzvrate isto, složio se još jedan mladić.

- Slažem se, predigra je podjednako važna za oba partnera, napisao je treći.

- Predigra je najbolja igra, bio je još jedan od komentara.

Dakle žene, od svih igrica i igara najvažnija je kvalitetna predigra. Udovoljite svom muškarcu kako biste poboljšali zajednički odnos i samim tim podjednako uživali u istom.

Na kraju krajeva, to je i poenta.

#Muškarac

#Seks

#Žena

'