AKTUELNO

Ostaćete u čudu!

Nema muškarca koji se nekada nije uplašio da ne može da zadovolji svoju partnerku. Većina se pita i kako mogu da budu sigurni da će ona doći do vrhunca. Evo odgovora!

Da, naučnici su se bavili i tim pitanjem i otkrili sledeću stvar - većina žena trebalo bi da doživi vrhunac u toku seksa koji traje 30 minuta. A koji to faktori mogu da ih ometu?

PREURANJENA EJAKULACIJA

Ovo je najveći strah muškaraca širom sveta, i kada se jednom desi, nema frajera koji se toga neće doživotno sećati. Međutim, svakako da postoji način da smanjite rizik - produžite predigru i koristite kondom. Time ćete istovremeno opustiti i svoju partnerku, pa će ona mnogo verovatnije doživeti vrhunac.

VELIČINA JE ZAISTA BITNA

Žene koje mogu da dožive više orgazama u toku jednog odnosa, slažu se da to mogu samo kada partner ima već penis, a sve žene se slažu da je seks sa obdarenijim muškarcima u svakom slučaju mnogo prijatniji.

KOLIKO ZAISTA ŽENI TREBA VREMENA ZA ORGAZAM?

Tu ima mnogo varijabli - zavisi od partnera, od njene opuštenosti, ali i od toga da li je i koliko puta do sada doživela orgazam. Nekima treba čitava večnost, neke će biti gotove za par minuta - u ovaj drugi tip uglavnom spadaju žene koje su sigurne u sebe i ljubav svog partnera. Žene su, naravno, drugačije od muškaraca i u teoriji za sat vremena seksa mogu da dožive i 12 orgazama. U praksi to baš i ne ide tako lako.

Sve u svemu, slažu se seksolozi, ako želite da svojoj partnerki priuštite orgazam tokom svakog odnosa, najvažnije je da joj priuštite mnogo ljubavi, pažnje i nežnosti. Kada ona shvati da je sigurna, voljena i da vam je privlačna, mnogo će više uživati u seksu, i doći će do orgazma neuporedivo lakše.

#Seks

#Žena

'