AKTUELNO

Strelac je fatalan ljubavnik za mnoge znakove, ali horoskop skriva još neka "iznenađenja" koja ćete možda tek iskusiti u ljubavi...

Često se dešava da partneri razmišljaju kako su napravili grešku, kako možda nisu sa osobom koja može da ih ispuni u seksualnom smislu ili da će ih prevariti. Često se u braku ljudi sećaju svojih partnera sa kojima su bili u slobodnim danima. Idealizuju ljubavnike i čine ih možda boljim nego što su oni zapravo to i bili. Astrološki, svi mi imamo nekog idealnog para u zavisnosti od našeg znaka sa kojim bismo trebali da se spojimo u ljubavi, ali i u seksu.

Ako ni za šta drugo, a onda zarad uspomena za starije dane, pokušajte da se spetljate sa nekim od znakova koji su vaši idealni partneri za seks pre nego se obavežete na vernost.

OVAN - Pronađite vašeg Strelca zato što je on jedini koji će vas razumeti. Vi se možda nećete vezati za njega, dok se on sigurno neće vezati za vas, ali ćete osetiti prijatan klik sa vašim vatrenim partnerom.

BIK - Poželećete da se bacite na vašeg ljubavnika ili ljubavnicu Vagu samo kako biste imali najbolji seks u životu. Za ovaj par se često kaže da je njihov moto "Još, još, još".

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI - Verovatno će vas privući Lav i ne trebate da se suzdržavate. Ovo je kombinacija ljubavi i mržnje, a ono što ona može da uradi u seksu prava je eksplozija. Možda čak toliko jaka da poželite da se sa njima ne venčate.

RAK - "Prijavite" se za seks sa Ribom i doživite seksualnu euforiju. Toliko ste kompatibilni i izvlačite jedno iz drugo ono najbolje u seksu. Padnite jedno drugom u zagrljaj i na vreme bežite odatle ako ne želite da se emotivno upletete.

LAV - Najbolji znak za vas je Vodolija. Obostrana privlačnost je nešto što nećete moći da negirate. Žudite za pažnjom isto kao što žudite za divljim seksom, pa je ovaj znak idealan za vas.

DEVICA - Možda nikada nećete biti zadovoljni, pa se zato bacite na nekoga ko to može da razume i ukaže vam na to gde grešite. To može da bude Škorpija sa kojom se lako možete naći u vezi bez obaveza.

VAGA - Bacite se na Strelca i molite ga da vas kasnije oženi. Kada vas odbije, budite zahvalni što se pojavio u vašem životu i što ste dobili od njega sve što je u tom trenutku mogao da vam da. Nikada nećete zaboraviti vašeg ljubavnika ili ljubavnicu Strelca. Ovo je neko ko može da promeni vaš život nabolje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA - Zanimljiv partner za vas može da bude Jarac samo zbog vaših razlika. Zbog toga ga možda nikada nećete zaboraviti jer nikada nećete imati sličnog partnera. Nateraće vas da razmišljate i preuzmete kontrolu.

STRELAC - Vi nikada nećete biti zadovoljni u braku i to najviše zbog toga što nećete moći da zaboravite vašeg ljubavnika ili ljubavnicu Vagu. Vaga i Strelac su par kao nijedan drugi na ovom svetu. Oboje ste dobri jedno prema drugom, ali kada bi to vaše moglo samo da potraje. Provešćete godine i godine u braku opsednuti Vagom koja više nije sa vama.

JARAC - Vaš izbor je Devica koju ćete upoznati i biti sa njom neviđeno intimni. Ovo je osoba sa kojom ćete i porediti svaku sa kojom budete posle nje.

VODOLIJA - Često ćete razmišljati o tom Raku iz prošlosti. To će biti neko koga nikada nećete moći da izbacite iz glave. Možda ćete se venčati i odlučiti da budete verni, ali ga nikada nećete zaboraviti.

RIBE - Odlutate kod vašeg ljubavnika ili ljubavnice Bika s vremena na vreme, ali samo u mislima jer jednom kada se venčate, o ovoj osobi moći ćete samo da maštate. On je mnogo drugačiji od vas, ali ta različitost i čini život zanimljivim.

#Horoskop

#Seks

'