AKTUELNO

Davanje šanse je odlična stvar, pogotovo ako je reč o frajeru koji baš i nije vaš tip, ali frajeri o kojima pričamo su oni koji jednostavno više ne zaslužuju šansu, barem ne ako želite da budete srećni.

Vampir

Onaj koji uvek zaboravi novčanik i nekako baš nije sklon da učestvuje u troškovima pa pušta vas da sve platite - ne podržavamo ženske sponzoruše, ali ne podržavamo ni muške.

Zavisnik od problema

Postoje ljudi koji se osećaju živima jedino kad su okruženi problemima, a ako problema nema, oni će ih sami izmisliti. Ovaj frajer će stalno kukati i tražiti sažaljenje i pomoć, a istina je da jednostavno ne želi pomoći samom sebi.

Foto: Unsplash

Spušteni kriterijum

Nije dobro imati previsoke kriterijume, ali nije dobro ni ostati u vezi s nekim samo zato što mislite da ne možete bolje. Umesto da njemu stalno dajete šansu, probajte jednom da date i sebi.

Dobar samo na papiru

Na prvi pogled, on je idealan - zgodan, pametan, ima dobar posao i život koji izgleda kao život koji bi vam mogao odgovarati… No, vrlo brzo postaje očigledno da je on samo jako dobro zapakovana dosada. Frajer s kojim nema hemije jednostavno nije frajer kom treba stalno davati šansu, pogotovo ne samo zato što je dobar na papiru.

Zli dečko

Ne govorimo o tipu koji nije baš totalna dobrica - govorimo o tipu koji je odgovoran za vaše suze, neprospavane noći i nesigurnost, a kojem je istovremeno potpuno svejedno što ti to radi. Zli momci su za devojčive, a ako si žena koja je spremna na nešto bolje, pokušaj dati šansu pravom muškarcu.

#Ljubav

#Muškarac

'