separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OVI tipovi muškaraca ne zaslužuju da im date drugu šansu


Davanje šanse je odlična stvar, pogotovo ako je reč o frajeru koji baš i nije vaš tip, ali frajeri o kojima pričamo su oni koji jednostavno više ne zaslužuju šansu, barem ne ako želite da budete srećni.


Vampir  

Onaj koji uvek zaboravi novčanik i nekako baš nije sklon da učestvuje u troškovima pa pušta vas da sve platite - ne podržavamo ženske sponzoruše, ali ne podržavamo ni muške.  

Zavisnik od problema  

Postoje ljudi koji se osećaju živima jedino kad su okruženi problemima, a ako problema nema, oni će ih sami izmisliti. Ovaj frajer će stalno kukati i tražiti sažaljenje i pomoć, a istina je da jednostavno ne želi pomoći samom sebi.  

Autor: Unsplash

Spušteni kriterijum

Nije dobro imati previsoke kriterijume, ali nije dobro ni ostati u vezi s nekim samo zato što mislite da ne možete bolje. Umesto da njemu stalno dajete šansu, probajte jednom da date i sebi.  

Dobar samo na papiru  

Na prvi pogled, on je idealan - zgodan, pametan, ima dobar posao i život koji izgleda kao život koji bi vam mogao odgovarati… No, vrlo brzo postaje očigledno da je on samo jako dobro zapakovana dosada. Frajer s kojim nema hemije jednostavno nije frajer kom treba stalno davati šansu, pogotovo ne samo zato što je dobar na papiru.  

Zli dečko

Ne govorimo o tipu koji nije baš totalna dobrica - govorimo o tipu koji je odgovoran za vaše suze, neprospavane noći i nesigurnost, a kojem je istovremeno potpuno svejedno što ti to radi. Zli momci su za devojčive, a ako si žena koja je spremna na nešto bolje, pokušaj dati šansu pravom muškarcu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti