AKTUELNO

Grublji seks je najbolji kada ga upražnjavate s nekim u kog imate poverenje.

Postoje neki razlozi zbog kojih mu neki jednostavno ne mogu odoleti.

Dajemo vam četiri razloga zbog kojih muškarci, ali i žene uživaju u grubom seksu.

1. Element iznenađenja

Jedan od razloga zbog kog se muškarci i žene okreću grubom seksu jeste element iznenađenja, koji utiče na dopamin u našem organizmu, koji je važan za seksualno zadovoljstvo. Neočekivana iskustva nam pomažu da vezu održimo uzbudljivom i svežom.

2. Skrivena poruka poverenja

Psiholozi ističu da grubim seksom partneri podsvesno pokazuju poverenje jedno drugome. Pitate se - kako? Tako što kada dozvolite da vas npr. partner ujede, vi mu stavljate do znanja da verujete da vas neće povrediti. Iako zvuči blesavo, to je na nesvesnom nivou upravo tako.

3. Grublji seks ima veze s dominacijom

Moć je uzbudljiva. Biti dominantan u krevetu može biti vrlo uzbudljivo za neke ljude. Grub seks šalje poruku moći, pogotovu ako je žena dominantnija u grubom seksu.

4. Osećaj slobode

Za vreme grubog seksa, čovek se oseća slobodnim da uzme sve ono što želi od partnera. Tu dolazi do mnogo otvorenijeg odnosa između partnera. Seksualna submisivnost ne mora da označava pasivnost u krevetu. Kada se prepliću dominantnost i potčinjenost kroz seks, to stvara neverovatnu magiju i čudesan spoj dve energije koje su toliko suprotne a tako se uklapaju.

J. Stanković

#Krevet

#Muškarac

#Poljubac

#Seks

#Žena

'