AKTUELNO

Brojnim istraživanjima otkriveno je da se neke karakterne osobine muškaraca jasno vide na osnovu fizičkog izgleda.

Upravo zbog toga možete otkriti neke stvari o njemu i pre nego što se upoznate. Vreme je da dobro otvorite oči.

ŠTA OTKRIVA VELIČINU?

Zaboravite na njegove noge i pomno gledajte njegove prste - veće penise imaju oni muškarci kod kojih su veće razlike u veličini između kažiprsta i srednjeg prsta. Dakle, ako ta dva prsta nisu slična veličinom, njegov polni organ ima koji santimetar više.

DA LI JE SKLON ALKOHOLU?

Muškarci sa svetlim očima češće su zavisni od alkohola od muškaraca s tamnim očima, pokazuju rezultati istraživanja naučnika iz Gruzije. Moguće objašnjenje za taj fenomen vezan je za nivo melanina u očima.

DA LI ĆE VAS VARATI?

Foto: Pixabay.com

Muškarci sa širokim licem percipiraju se kao manje pouzdani od muškaraca s užim licem. Utvrđeno je da je tri puta verovatnije da će vas lagati ili vas varati muškarac sa širim licem. Razlog? Muškarci širokog lica imaju više testosterona, a poznato je da muškarci s viškom tog hormona ne znaju da budu verni.

KAKAV ĆE BITI I U KREVETU?

Jedno tursko istraživanje je otkrilo da muškarci s viškom masnog tkiva mogu duže da izdrže u krevetu. Takvi muškarci imaju više ženskih polnih hormona, a oni “sprečavaju” orgazam i seks traje duže.

DA LI ĆE BITI DOBAR TATA?

Ako muškarac ima jaku čeljust i guste obrve, znači da imaju puno testosterona. Takvi muškarci najčešće su verbalno nevešti, a znaju da budu i emotivno ravnodušni. To nisu dobre karakteristike za oca. S druge strane, muškarci s nežnijim crta lica više imaju razvijene socijalne veštine i bolji su kao očevi.

Pročitajte još: PROLEĆNI DETOKS: Pet namirnica koje čiste telo i vraćaju energiju

#Ljubav

#Seks

#Veza

'