AKTUELNO

Iznenadićete se!

Pedrasude su pratile muškarce kada je reč o maženju u krevetu. Nedavno je sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Na što se palimo u krevetu?

Istraživanje koje se bavilo seksualnim sklonostima muškaraca i žena došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

1046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu.

Foto: Pixabay.com

Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nežnosti, na milovanje! Dakle, poljupci, maženje, grljenje – uprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu. Ko bi rekao da momci više vole nežan, mazni seks, od grubog i životinjskog?

Voditeljka istraživanja dr. Debi Herbenik kaže: "Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih neko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jest činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!"

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe, piše miss.24.satahr.

Pričitajte još: VREDI PROBATI: Navika od samo 10 sekundi koja TOPI KILOGRAME

#Muškarac

#Seks

'