AKTUELNO

Usledio je raskid.

Australijanka Jakinta Koeljo za Daily Mail je ispričala kako je morala da prekine vezu s dečkom zbog njegovog bolesnog odnosa sa  sestrom 30-godišnja novinarka iz Sidneja muškarca kojeg je za potrebe članka nazvala Džek upoznala je u jednom baru, pa su se poznavali nekoliko godina pre nego što su počeli da se zabavljaju.

Mesec dana nakon što su započeli vezu ona je upoznala njegovu porodicu. Iako joj je bilo čudno što je ranije često spominjao svoju sestru kroz razgovor i hvalio njen izgled, kosu ili odeću, nije mogla ni da zamisliti kako njihov odnos zaista izgleda.

Foto: Pexels.com

- Stvari su postale čudne, kad bismo izlazili, ona bi s nama bila valjda devet puta od deset. Činilo se kao da nema svojih prijatelja - ispričala je Jakinta.

- Nas dvoje bismo jedva uspeli da budemo sami nekoliko sati jer bi ona uvek nekako pronašla način da nam se uvali. Ako bi postojao bilo kakav izgovor da dođe, ona bi došla - kaže.

- Osećala sam se kao da moram da se takmičim s nekim s kim zaista ne bi trebalo da se takmičim - prisetila se.

Iako se osećala čudno, na početku nije ništa spominjala svom dečku. Ali onda su stvari postajale sve čudnije i čudnije. Jakinta i Džek bi ležali zagrljeni na kauču, a ona bi primetila da je njegova sestra mrko gleda iz daljine.

Jednom joj je rekla da nije u vezi "jer ne postoji niko bolji za nju od njenog brata". Jakinta se priseća da bi Džek čak stavio i ruke oko struka svoje sestre dok bi ona seckala povrće ili radila nešto slično u kuhinji.

Ali pravi šok je tek usledio.

Jakinta je trebalo da prespava kod Džeka pa je u jednom trenutku ušla u njegovu spavaću sobu kako bi namestila posteljinu i ostavila stvari.

- Ušla sam u njegovu sobu, a sestra mu je spavala u krevetu. To je bila kap koja je prelila čašu. Pitala sam ga zašto je ona tamo, a on mi je odgovorio da ona nekad dođe u njegovu sobu, ako je nešto preplaši tokom noći u njenoj sobi - priča Jakinta.

- Ona je imala 21 godinu, nije da je reč o dvogodišnjoj devojčici - kaže Jakinta i dodaje da se Džek postavio jako zaštitnički prema sestri kad ga je ona suočila s tim pitanjima. Prekinuli su posle sledećeg viđanja.

Pročitajte još: 4 ZNAKA da vam je telo PREPUNO OTROVA

#Veza

#sestra

'