AKTUELNO

Imali su zavidan seksualni život, a onda se u trenutku sve promenilo.

Jedna devojka je ispričala za "The Guardian" zbog čega se savršen seksualni život nje i njenog supruga odjendom promenio.

Prenosimo vam njenu ispovest u celosti:

Moj muž i ja smo imali bogat seksualni život kad smo počeli da izlazimo. Bili smo u kasnim 20-im i ranim 30-im, ali smo se seksali svaki dan pa bi neki pomislili kako smo zapravo tinejđeri.

Ovakav tempo se nastavio i godinu dana nakon što smo se preselili i živeli zajedno. Bili smo otvoreni za nova iskustva. Imala sam skoro 34 godine i zajedno smo bili 18 meseci, a onda sam odlučila da prestanem da koristim pilule za kontracepciju.

Od tada je naš seks postao još bolji i strastveniji. Takođe, nadali smo se kako stvaramo novi život pa smo bili puni nade i očekivanja. Nakon nekoliko negativnih testova trudnoće i dva pobačaja, odlučili smo se za veštačku oplodnju.

Pratili smo kalendar i seksali smo se samo kad treba. Radili smo sve kako su nam rekli doktori. Seks više nije bio spontan i zabavan. Nekad smo se seksali samo kada treba, a ne kad smo hteli. Naš seksualan život bio je poprilično mrtav.

Sada, nakon tri godine i dalje pokušavamo da dobijemo dete. Čekamo rezultate testa i trudimo se da vratimo naš seksualni život. Ponovno pokušavamo da otkrijemo svoju seksualnost i užitak koji nam je seks nekad donosio.

Pročitajte još: Ljubav i kilogrami: Parovi su češće skloni debljanju

#Ispovest

#Ljubav

#Seks

'