AKTUELNO

Zvezde otkrivaju kome će ovo biti najvrelija zima, a ko će je provesti u samoći.

OVAN - Jednim delom želite da konačno prekinete ljubavni odnos koji vas već dugo zamara, a drugi deo vam ne da. Srce vam govori jedno, a glava drugo. Ovog puta, pametnije vam je da poslušate glavu i da pustite tu osobu da ode od vas - čeka vas nešto bolje.

BIK - Zima će za vas biti jedan period velike zbunjenosti. Nećete biti sigurni da li radite prave stvari, a strah od poraza nekada će vas paralisati. Ne posustajte, na proleće će sve doći na svoje, i nagrada će biti vaša.

BLIZANCI - Ova zima vam donosi sasvim posebnu ljubav, a na proleće ćete morati da odlučite da li i dalje želite da nastavite sa raspuštenim životom ili ćete se konačno skrasiti.

RAK - Rakovi su uvereni da je ova godina najgora u njihovom životu. Možda i jeste, ali to važi samo do zime - sada sledi vaše doba i uživajte u svakom trenutku.

LAV -  Lavovi će zimu provesti u potpuno mračnom raspoloženju. Uvek spremni za izlaske i druženje, sada ćete želeti samo da budete sami. To je u redu, radite ono što vam prija i ugađajte sebi.

DEVICA - Na poslovnom planu, ovo je idealan period za vas. Bićete ponosni na sebe, a saradnike ćete impresionirati. Na ljubavnom planu čeka vas razočarenje, i osoba kojoj ćete pokloniti srce izdaće vas. Najbolje što možete da uradite je da je što pre zaboravite.

Foto: Pixabay.com

VAGA -  Vage će zimu provesti u traganju za pravom osobom, ali to je velika greška. Ljubav vam sada nikako ne treba, već samo ugađanje sebi i druženje sa starim prijateljima. Ne jurite za partnerom po svaku cenu, pojaviće se kada budete spremni.

ŠKORPIJA - Do kraja godine putevi će vam se ukrstiti sa osobom vrlo sličnom vama. Iako volite da izigravate samotnjaka i osobu za neobaveznu vezu, u ovom odnosu dajte malo više od sebe, jer je lako moguće da ste naišli na ono o čemu ste sanjali.

STRELAC - Vreme je da konačno prestanete da patite za bivšim. Ovu zimu posvetite sebi i ugađanju sebi, a na proleće ćete procvetati i biti spremni za nove početke.

Foto: Pexels.com

JARAC - Jarčevi će ove zime biti na teškom iskušenju. Ljubavna veza biće vam na teškom ispitu, i ukoliko je prebrodite, znajte da je to ono pravo.

VODOLIJA - Vodolijama će se ove zime u život vraćati bivše ljubavi, ali ne bi trebalo da padate na te pozive, jer vas u budućnosti čeka nešto mnogo bolje.

RIBE - Ribe će zimu provesti u potrazi za onim pravim, i naći će ga. Na prvi pogled neće delovati tako, ali budite otvoreni prema svim ljudima koji vam budu ušli u život - jedan od njih jeste onaj pravi, iako vam tako ne deluje na prvi pogled.

#Horoskop

#Ljubav

#Zima

'