AKTUELNO

Njihovi prioriteti kada je sksualni odnos u pitanju se razlikuju...

Anketa koju je među svojim članovima sproveo sajt Victoria Milan, mreža za povezivanje ljudi koji su u braku i vezi, otkrila je da je oralni seks veoma važna stravka među ljuduma koji varaju svoje partnere.

Taj "dejting servis" za "oženjene, udate i one u vezi" postavio je pitanje svojim članovima, ukupno 9.107 njih, šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

One su ŽIVA VATRA i samo pravi muškarac može da je zadrži kraj sebe

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa moraće da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 odsto žena i 68 odsto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo od drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

Većina njih takođe smatra oralni seks veoma važnim delom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 procenta žena i 85 procenata muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 osto), Britanci (79 osto) i Francuzi (76 osto), dok su među ženama najzastupljenije Španjolke (84 osto), Francuskinje (83 osto) i Britanke (82 osto).

#Ljubav

#Prevara

'