AKTUELNO

Da li ste uspeli da pogodite?

Upravo je objavljena lista seksualno najsrećnijih žena na svetu, a istraživanje je sprovela britanska stranica za upoznavanje u 20 zemalja sveta. Istraživanje je sprovedeno s namerom da istraži prosečno vreme, koje je potrebno da ih partner zadovolji. Seks je očito povezan s kvalitetom i načinom života. Preciznije, u istraživanju je učestvovalo 6,177 žena, a rezultati su pokazali kako su najveće srećnice Dankinje, koje su izjavile kako u seksu uživaju 44 minuta.

Proćitajte još: Zbog ove JEDNE osobine svaki muškarac će vas ostaviti! Da li vam je to NORMALNO?

Amerikanke u istom uživaju 41 minut, dok je kod Finkinja ta brojka 39 minuta. Na petom mestu našle su se Kanađanke, koje vode ljubav u proseku 37 minuta, a lista dalje izgleda ovako: Španjolke, Italijanke i Francuskinje u seksu uživaju 23 minuta, Belgijanke 2 minuta manje, dok se Južnoafrikanke nalaze na drugom kraju liste, s 15 minuta.

Foto: Pixabay.com

- Česta greška koju rade žene je ta što misle da samo muškarac mora biti zadovoljen, ali ne, to mora biti obostrano. Ako uspete da zadržite lepu i nezavisnu ženu u krevetu, onda se morate potruditi da ona bude zadovoljna - navodi se kao zaključak istraživanja.

#Danska

#Seks

#Žena

'