AKTUELNO

Neki ljudi rade poprilično bizarne pa čak i smešne stvari tokom seksa, a razlog tome mnogima je nepoznat

Čitateljke popularnog britanskog portala Mumsnet odlučile su tako podeliti koje su to najsmješnije stvari koje su im se dogodile u krevetu, odnosno koje im je partner izrekao.

– Imala sam jednog dečka koji bi uvek pre orgazma viknuo: Sveti makaroni (Holy macaroni). Drugi mi se pak uvek vrlo ozbiljno zahvaljivao pre vrhunca. Trenutni partner ne govori puno toga tokom seksa, ali u ključnom trenutku izgleda kao mrzovoljna mačka – iskrena je bila jedna majka.

Druga je pak ispričala kako je poznavala muškarca koji je tokom seksa nabrajao kuhinjske aparate.

Foto: Pexels.com

– Mikser, keramička ploča itd... – navodi primere ona.

– Imala sam jednog koji nije ispustio niti jedan glas, zvuk, bilo što. Užasno uznemirujuće. Nisam ga videla opet – priznala je jedna žena.

Druga je pak ispričala iskustvo svog prijatelja koji je u klubu upoznao jednu devojku s kojom je na kraju završio u krevetu.

– Kada su se našli goli na krevetu ona mu je rekla 'Bez onih lepih stvari, samo navali na mene'.

– Izlazila sam s vrlo čudnim muškarcem koji je jednom prilikom dok smo se seksali ustao iz kreveta i počeo tražiti kovanicu koja mu je ispala u hodniku i otkotrljala se u ormar. Doslovno je vadio sve iz ormara, stojeći gol kraj svih tih stvari oko sebe. Sama sam mu ponudila drugu kovanicu, no on se svejedno nije hteo vratiti u krevet. Rekao mi je da ne može uopšte razmišljati o tome da dovrši seks sa mnom dok ne pronađe tu kovanicu – ispričala je svoje neobično iskustvo jedna od žena koje su podelile svoje priče.

#Partner

#Seks

#Žena

'