AKTUELNO

I iz sveta i iz Srbije do nas sve češće dolaze priče o seksualnim odnosima profesora i učenika, pa iako su na optuženičkoj klupi dugo bili samo muškarci koji rade u školama, sve je češći slučaj da profesorke zavode svoje učenike.

M. D. profesorka engleskog u jednoj srednjoj školi u Subotici otkrila nam je da i ona mašta o seksu sa svojim učenicima, ali da se plaši konsekvenci. Ona je mlada, ima 33 godine i u privatnom životu druži se sa mlađom "ekipom".

Foto: Pixabay.com

- Moje društvo je uglavnom mlađe od mene, van škole živim sasvim normalan život, izlazim, provodim se, nisam od onih profesorki kojima je škola čitav život... - priča ona.

S obzirom na to da predaje i četvrtoj godini, njeni đaci nisu mnogo mlađi od onih sa kojima s edruži van škole.

- Ima jedan momak u četvrtom razredu na kojeg sam se stvarno naložila - priznaje ona i dodaje:

Foto: Printscreen Youtube

- Fini je, učtiv, a bavi se sportom i izgleda kao sa reklame. Znam da i sve devojke iz razreda lude za njim, ali nekoliko puta mi je suptilno dao do znanja da mu se sviđam. Na primer, za rođendan mi je doneo cveće, a na Dan zaljubljenih bombonjeru u obliku srca i ostavio na katedri tako da niko ne vidi od koga je. Ali, ja sam znala - priča lepa profesorka.

Ona kaže da je stvarno teško odoleti šarmu ovog momka, ali će se truditi da ipak izdrži.

- Svesna sam da bi mi bilo kakva kombinacija s njim donela samo probleme. I na poslu i van njega. Znam kako se ovde gleda na veze između profesorki i učenika. Sigurno bih dobila otkaz, a to sebi ne smem da dozvolim.

Ipak, kaže da je ništa ne sprečava da mašta o njemu.

- Stalno mislim na njega, često kada sam sama noću zamišljam da smo zajedno i maštam kako bi nam bilo lepo. Ne znam kako ću da izdržim i, iskreno, jedva čekam da se završi školska godina, da maturira, pa da vidimo šta će se desiti. Onda mi zakon ništa ne može, a baš me briga šta će ljudi da pričaju - iskrena je profesorka koja iz razumljivih razloga ne želi da otkrije svoj identitet.

#Seks

'