AKTUELNO

"Moj seksualni život je u ovim godinama puno bolji nego ikada pre. Sada znam što mi paše i kako pomoći muškarcu da napravi određene stvari koje mi odgovaraju. Ponekad se još zapitam nakon seksa jesam li bila dobra, ali shvatila sam da je to stvar samopouzdanja koje je ipak u tridesetima na puno većoj razini, ispričala je svoju priču 32- godišnja Nina.

Seks s godinama mnogima postaje sve boljei. Mnogo je razloga za to, a stručnjaci za seks otkrili su za portal Marie Kler što se mijenja u raznim dekadama života...

Tridesete

Razina testosterona, koja je dosegnula vrhunac u dvadesetima, počinje opadati, pojašnjava seksologinja Laura Berman iz Čicaga. Uprkos tome, žene u tridesetim godinama života imaju češće orgazme. Savet stručnjaka je da ako niste eksperimentisali u dvadesetima, učinite to sada. To je ključ za održavanje vašeg seksulanog nagona, kaže Barbara Kisling, autorka knjige Seksual Heling.

"Moj seksualni život je u ovim godinama puno bolji nego ikada pre. Sada znam što mi paše i kako pomoći muškarcu da napravi određene stvari koje mi odgovaraju. Ponekad se još zapitam nakon seksa jesam bila dobra, ali shvatila sam da je to stvar samopouzdanja koje je ipak u tridesetima na puno većem nivou, ispričala je svoju priču 32- godišnja Nina.

Četrdesete

Žene u četrdesetima godinama češće se upuštaju u seksualne odnose od mlađih žena, pokazalo je istraživanje koje je sproveo Oksigen Netvork. U ovom razdoblju života počinje se gubiti elastičnost vagine i orgazme je malo teže postići, ali to ne znači da nešto nije u redu, kako mnoge žene zaključuju. Situaciju će jednostavno rešiti malo lubrikanta, savetuju stručnjaci.

Pedesete

Ženama je ovo razdoblje kada su, kad je riječ o seksulanom životu, najslobodnije. Ne moraju strahovati od neželjene trudnoće, imaju dovoljno iskustva i znaju što hoće. Suvoća vagine u ovom razdoblju života je jedan od problema s kojima se mnoge žene susreću, ali seksualni život oba spola u ovom razdoblju života može biti intenzivniji nego ikada pre.

#Muškarac

#Seks

#Žena

'