AKTUELNO

Zaboravite na subotu i vremensku prognozu jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj numerološki broj.

Kako biste otkrili svoj numerološki broj, trebate samo zbrojiti znamenke datuma vjenčanja i pročitati objašnjenja.

RAČUNANJE: Saberite brojeve datuma, odnosno dana, meseca i godine venčanja, pa sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifreni broj. Ako je datum venčanja 28. 5. 2005. (2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš je broj četiri.

DATUM VENČANJA 1

Ovim datumom vlada Sunce što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir cifara daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš je susret bio vrlo romantičan, a doba dok ste bili u vezi, bilo je nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje jako želite da vaš brak uspe, zato u bračnoj zajednici težite potpunom jedinstvu sa partnerom. Loš aspekt mogla bi biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

DATUM VENČANJA 2

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan faktor za uspeh braka biće emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje želja je za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja pre svega voli decu, pa ako je potrebno, može prihvatiti i decu iz partnerova prošlog braka i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju.

DATUM VENČANJA 3

Ako želite venčanje iz interesa, onda vam datum sa zbirom 3 savršeno odgovara kako biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera pa će se u njoj verovatno roditi mnogo dece, a porodični skupovi biće važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

DATUM VENČANJA 4

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za venčanje izabrali datum kojem je zbir 4, vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi te pažljivo odvagnuli svako “za” i “protiv” ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina, jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba.

DATUM VENČANJA 5

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga venčanja, znači da vam je najvažniji kvalitet komunikacije sa partnerom. Ova će se veza uspešno boriti protiv dosade, obilovaće putovanjima ili promenama mesta boravka. Ovim brakom vlada Merkur.

DATUM VENČANJA 6

Ako ste za venčanje odabrali upravo ovakav datum, za svoju ste bračnu zajednicu dobili blagoslov Venere, koja vam omogućava pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nežnost, mir i sreća obeležja su ovog braka, ali to ne znači kako ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju čuvati vezu od različitih iskušenja, međutim to im ne pada teško, jer im je brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer je to snaga ovog braka.

DATUM VENČANJA 7

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan stepen slobode. Za ovaj venčani dan često se odlučuju osobe različitog porekla, vere ili nacionalnosti. Broj sedam oznava iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u poslednjem trenutku.

DATUM VENČANJA 8

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite biti složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim delom bračne sreće. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno kako su kao stvoreni jedno za drugo.

DATUM VENČANJA 9

Ako ste za dan venčanja odabrali datum koji daje ovaj broj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana na sklapanje braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele prevazići. Iako se čini kako su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri su čvrsto duhovno povezani pa će podneti i žrtve.

#Brak

#Ljubav

#Venčanje

'