AKTUELNO

Siguran pokazatelj da veza neće potrajati...

Žene koje glume orgazam pre će vas prevariti nego one koje to ne rade, pokazalo je novo istraživanje. Studija koju je objavio "Archives of Sexual Behaviour" uključila je 138 žena i 121 muškarca u heteroseksualnim vezama, a ispitivali su ih o orgazmima i varanju.

Zaključci do kojih su došli su da intenzitet ili učestalost orgazma u sklonosti varanju ne igraju nikakvu ulogu, ali su vezu pronašli u glumljenju orgazma. Što je više orgazama žena odglumila, veća je šansa da je već učinila preljubu, odnosno da će to ponoviti u budućnosti, piše The Sun.

U ovom svetlu, interesantan je i podatak koji je navela seksolog Temi Nelson, da čak 80% žena priznaje da glumi orgazme. Pređašnja istraživanja pokazala su da žene koje glume orgazam nisu zadovoljne seksom sa partnerom odnosno da nisu u mogućnosti da iskomuniciraju šta žele u krevetu.

Dr Nelson dodaje i da većina žena neće doživeti orgazam samo od penetracije.

-Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa, od 7 do 45 minuta, a ako vam ne daje znakove poput uzdaha, nećete znati gde ste - zaključila je ona.

Mnoge muškarce mori pitanje da li je žena u toku seksa doživela orgazam, a ključ je svakako u dobroj komunikaciji između partnera.

#Ljubav

#Orgazam

#Prevara

#Seks

#Veza

'