AKTUELNO

Nakon brojnih preljuba je zatražio da ostanu prijatelji.

Kortni i Leonard upoznali su se na fakultetu.

Leonard joj se ispočetka baš i nije dopadao. Nekoliko godina kasnije su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

- Bila si mi najbolja prijateljica - kazao je Leonard u videu koji je u samo četiri dana postao pravi viralni hit.

Razlog za to nije lepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a raskinuli su zbog njegove preljube.

Sada su se suočili ispred kamera digitalne platforme The Scene i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a Kourtni je od bivšeg dečka želela samo odgovor na pitanje: “Zašto si me varao?”

U videu je opisala samo jednu od neprijatnih situacija koju je doživela dok su bili u vezi – došla je u njegovu sobu i “ulovila” ga s drugom devojkom, a on joj je hladno rekao da ode.

Razgovor je postao jako težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

- Jednostavno ti nisam mogao biti veran u to vreme. Ne postoji ništa što si mogla uraditi drugačije kako bi to sprečila - kazao je on i zatim dodao kako se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

Društvene mreže su se usijale od kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kourtni, a zanimljivo je da je većina muškaraca stala na njenu stranu.

- Devojko, nemoj da ti padne na pamet da ostaneš s njim u kontaktu. Zaslužuješ nekoga ko će te ceniti – navodi se u jednom od kometara. On nije normalan ako misli da nakon svega mogu biti dobri prijatelji, zaključila je jedna korisnica Twittera.

S. M.

#Ljubav

#Prevara

#Raskid

'