AKTUELNO

Ponašanje vašeg novog partnera otkriva da li je dobar ljubavnik.

Ponaša se kao džentlmen - Da li vam otvara vrata, pomaže da skinete kaput, seti se da vas pita za važan projekt na kojem radite? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svetla.

Tačno zna kako treba da vas dodirne- Dobar ljubavnik je onaj koji je senzualna i van spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam dotakne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas uhvati za ruku dok šetate znaće šta treba da radi u krevetu.

Nije egocentričan - Vrlo je verovatno da tip muškarca "pričajmo sad malo o mom autu" neće biti netko s kime ćete želeti da ponovite seks, ako do njega uopšte dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju...

Ne žuri mu se - Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Stoga, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija. To je znak da želi bolje da vas upozna kako bi vam u krevetu bio bolji partner.

Uz njega se osećate predivno - Muškarac uz koga ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi komplimente, pa će pohvaliti svaku sitnicu koju primeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osećaćete se seksi i privlačnom. Takva hemija obećava savršen seks.

S.M.

#Muškarac

#Seks

#Znakovi

'