AKTUELNO

Njih niko i ništa ne može rastaviti

Veze između ovih horoskopskih znakova su najuspešnije i toliko jake da im ništa ne može stati na put i narušiti idilične odnose. Da li ste i vi u ovoj magičnoj kombinaciji znakova?

Vaga i Škorpija

Vaga voli pažnju, a Škorpija kada voli onda je to najstrastvenije moguće. Vaga u vezi vodi glavnu reč, a Škorpija je bez pogovora sluša. Među njima vlada pravi sklad, usled čega su potrebe oba partnera zadovoljene. Na prvi pogled se može činiti da njohova veza nema potencijal, međutim, sa vremenom postaje jasno da je njihov odnos zaista poseban.

Riba i Rak

Poznato je da je u Ribama i Rakovima intuicija razvijenija mnogo više nego ostalim znakovima zodijaka. Osim toga, razumeju se bolje nego većina drugih ljudi u vezi. Ribe i Rakovi potpuno uživaju u svom malom svetu koji sami kreiraju. Hemija između njih je očigleda pri prvom susretu, pa tako čine neverovatan par čija ljubav prišti na sve strane.

Strelac i Ovan

Kada se predstavnici ovih horoskopskih znakova susretnu, avantura i naboj emocija je neizbežan. Oni vole putovanja. Uživaju u dugim razgovorima, a zajedničkih tema i interesovanja imaju na pretek. Strelčevi i Ovnovi su poznati po nestandardnom razmišljanju, nezavisnosti i snažnoj volji, a kada se dve takve osobe nađu na jednom mestu nastaje prava erupcija ljubavi. Romantika je ono u čemu oba znaka uživaju, pa je njohova veza jednostavno predodređena da bude uspešna.

Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolija međusobno se nadopunjuju. Između njih se razvija zaista divan odnos. Vodolijama su bitani harmonični odnosi na svim poljima, a isto to žele i Blizanci. Oba znaka vole izazove, pa im je čitav život ispunjen avanturama. Na tom putu su jedno drugom jaka podrška.

Devica i Bik

Oni su pre svega prijatelji, a onda i idealni partneri. Devica je uvek raspoložena za priču i nove avanture, a Bik uživa u društvu takvih osoba.

#Ljubav

'