AKTUELNO

Kada ljubav počne da se gasi neke žene radije varaju umesto da porade na rešavanju probelma.

Žene varaju kada za to imaju dobar razlog. Veliki broj onih koje počine preljubu i nakon toga ostaje u braku. Psiholozi i bračni savetnici objašnjavaju šta je razlog takvog ponašanja.

Najčešći razlozi za to su:

Žele da budu sigurna u svoja osećanja

Iako možda razmišlja o prekidu veze u kojoj se trenutno nalaze one žele da budu sigurna da su našle pravog muškarca sa kojim će moći da nastave život. Nisu spremne da ostanu bez partnera, pa zato sede na dve stolice.

Nemaju dovoljno hrabrosti da preduzmu ovaj korak

Kada su potpuno sigurne da želi da napuste partnera, neke ćene nemaju dovoljno hrabrosti da se suoče sa partnerom. Umesto da partneru direktno kaže da je sve gotovo i nastavi život bez njega, ona se radije odlučuje za prevaru.

Ne žele da se posvete jednom čoveku

Nekim ženama nije dovoljno da imaju jednog partnera u životu. Za njih je prevara zabava. Uglavnom svoje emocije čuvaju za partnera sa kojim je u braku, ali joj je potrebna i zbava sa strane.

Prevara iz osvete

Čak i kada oprosti, ukoliko je muškrac prevario ženu, ona će se truditi da mu ne ostane dužna. Kada ne može iskreno da pređe preko partnerove nevere, umesto da prekine vezu, radije će se osvetiti.

Nikada nije zaista ni volela

Žene nekada stupaju u brak iz pogrešnih razloga. Možda joj je u tom trenutku jednostavno trebala emocionalna ili materijalna podrška ili nije želelea da bude usamljen ili je pomislila da su te emocije bile ljubav. Psiholozi kažu da kada se dese ovakve situacije, žene uglavnom na kraju i prevare svoje partnere.

#Ljubav

#Razvod

'