AKTUELNO

Iako orgazam nije postignut, kao što je to nekad slučaj, ne mora da znači da se*s nije zadovoljavajući.

Zdrav i srećan seksualni život bi uvek trebalo da istražuje i isprobava nove stvari. Iako niste spremni da izađete iz svoje komfor zone, odlična stavka od koje treba da krenete je eksperimentisanje u novim seksualnim pozama, posebno u onim koje maksimizuju užitak i vama i vašem partneru.

Predlažemo vam nekoliko poza koje će, za oboje, biti više nego zadovoljavajuće...

1. Doggy style

Ova poza je omiljena većini ljudi. Muškarci je vole zato što ova pozicija pruža mogućnost veoma duboke penetracije. Ženama ova poza savršeno pogađa G-tačku, pa ako slučajno ne doživite orgazam, užitak i dalje može biti fantastičan.

2. Kaubojka

Foto: Pixabay.com

Kad žena sedi na muškarcu ima potpunu kontrolu nad svojim orgazmom, što podrazumeva i trljanje o pubičnu kost partnera jer ovo potpomaže nadražavanje klitorisa. Muškarci su zadovoljni jer znaju da će žena u ovoj poziciji najverovatnije doživeti orgazam, dok oni samo leže i uživaju.

4. X

Dok ležite na leđima s prekrštenim nogama podignutim uvis, penetrira vas partner koji je u stajaćem položaju. Stega koju pravite prekrštenim nogama u obliku slova X, pravi stegu i u vašoj vagini - i to je senzacija u kojoj ćete oboje uživati. Poza je odlična za one koji imaju manje penise. Muškarac može gurati ženine noge ka njoj i prodirati sve dublje kako bi pogodio G-tačku.

#Poza

#Seks

'