AKTUELNO

Kada kažemo preljuba, prvo pomislimo na fizičku prevaru ali studija je pokazala da većina žena smatra da seks nije jedini vid neverstva.

U istraživanju je učestvovalo 1.000 žena od kojih 70 odsto misli da je podjedanko loše ako njihov partner ima profil za onlajn upoznavanje.

To znači da nije potpuno zadovoljan emotivnom vezom, što predstavlja uvredu za partnerku, smatraju stručnjaci.

Gotovo 61 odsto dama se slaže da ne morate s nekim da budete fizički intimni da bi se to smatralo neprimerenim.

Dovoljno je da vaša jača polovina misli na drugu ženu, šalje joj poruku dok niste u blizini i razmišlja kakav bi mu život bio sa njom.

Nešto manje od 60 odsto žena smatra da su poruke seksualne sadržine upućene drugoj osobi jasno upozorenje da ih partner vara. Ali to nije samo znak da on sa nekim želi seks, već očekuje i da mu pokaže da ga smatra poželjnim.

Večera s damom koja mu se dopada jasan je signal neverstva ili znak da želi da bude preljubnik, smatra više od 40 odsto pripadnica nežnijeg pola. Neće im se svideti ni ukoliko sa prijatljima ode u striptiz klub, a ni njima ne bi prijalo da ona provede veče okružena zgodnim muškarcima.

Za 22 procenta žena gledanje porno-filmova bez njih je takođe prevara. Nije bezopasno za "vezu" ni ukoliko bivšu devojku prati na društvenim mrežama a ovakvo onlajn prijateljstvo 20 odsto žena smatra prevarom.

Ukoliko stalno proverava šta njegova bivša devojka radi ili je ljubomoran kada vidi njene fotografije sa drugim muškarcima, to pokazuje da nije spreman da se u potpunosti posveti trenutnoj partnerki.

#Prevara

'