separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Loš seks je najveći razlog svađa tokom prve godine braka, iako deluje neverovatno


Mnogi misle da je prva godina braka najlepše vreme koje možete da provedete sa partnerom, a zapravo je tu mnogo problema.


Mnogi proslave prvu godišnjicu braka u suzama i to zbog lošeg seksualnog života. Pored toga tu je još problema o kojima se aktivno rasprvalja i to odmah posle venčanja.

Kada izgovorite "da" izabraniku vašeg srca, verovatno mislite da ćete sada potpuno uživati u lagodnom životu bez svađa i prepirki.

Ali u stvarnosti to i ne ide baš tako glatko. Zajednički život donosi velike promene pa samim tim ni svađe u braku nisu retkost.

- Gotovo svaka osoba kada uplovljava u bračne vode misli da će biti najbolji supružnik na svetu, ali kada je prstenje na rukama, a svadbena torta pojedena, parovi se vraćaju u realnost i shvataju da brak nije tako jednostavan kao što smo mislili - rekla je bračni terapeut Beki Vetston.

Porodični terapeuti su otkrili koje su to stvari zbog kojih se bračni parovi najčešće svađaju u prvoj godini braka.

Seksualni život

Iako možda mislite da će vaš seksualni život u braku biti mnogo bolji nego pre, istina je sasvim drugačija.

Seksualni terapeut Kurt Smit je rekao da mnogi parovi u prvoj godini braka imaju lošiji seksualni život nego pre.

- Nakon venčanja nije neuobičajeno da seksualna strast umre i jedan ili oba partnera postanu nezadovoljni seksualnim životom - objasnio je Smit.

Manjak seksa u braku može stvoriti fizičku i emocionalnu distancu među partnerima, posebno ukoliko jedan partner ima veći libido.

Ukoliko ste primetili da se vaš seksualni život pogoršao u braku, nemojte se uznemiravati jer je to uobičajeno, ali svakako o ovom problemu razgovarajte sa svojim partnerom kako se situacija u braku ne bi pogoršala.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti