AKTUELNO

Neke navike partnera nas izluđuju.

Pojedine navike partnera vas izluđuju? Ne brinite, one će proći vremenom, pa ih možda ne vredi uzimati za ozbiljno.

Iako često ljubav i zaljubljenost na početku odnosa prouzrokuju da sve vidimo kroz ružičaste naočare, kada ovo stanje prođe, vremenom počinjemo da vidimo greške našeg partnera.

Ovaj trenutak se kod mnogih parova završava rastankom, jer ne može svako preživeti takav pokušaj. Međutim, ako nam je stalo do odnosa, vredi razmotriti da li su određene navike našeg partnera prihvatljive za nas.

Važno je zapamtiti da je svako od nas zasebna individua i ne radi se o promeni nečije snage, već o kompromisima u kojima se osećamo tako ugodno da prihvatimo drugu polovinu.

Koje su to najčešće navike muškaraca koji nerviraju žene?

1. Žele da provode vreme sa vama sve vreme

Novi svež odnos dvoje ljudi čini da želimo provesti svaki slobodan trenutak jedni s drugima. Iako vam u početku može odgovarati, možete početi da osećate „gušenje“ od strane partnera. Ne bojte se reći da vam treba trenutak za sebe. Ako ne budete iskreni i ne pokažete svoje potrebe tokom vremena, osećaćete se kao ptica zaključana u zlatni kavez, i možete biti sigurni da vam to neće pružiti sreću.

2. Oni pokazuju preteranu zaštitu

Svako od nas voli kada se partner brine, ali preterana briga može nervirati. Postavite granice na početku veze. Razgovarajte iskreno sa svojim momkom i recite da se osećate preplavljeno ovakvim ponašanjem. Ne bojte se da ga takva iskrenost može uvrediti.

3. Oni provode više vremena ispred ogledala od vas

U današnjem svetu, muškarci provode više vremena ispred ogledala nego ranije. Gospoda voli da izgleda privlačno i ne misle da je to nešto što je besmisleno. Međutim, kada vaš momak provede više vremena pred ogledalom od vas, sigurno će vas početi uznemiravati tokom vremena. Niko od nas ne želi čekati na vratima dok partner ne ispravi poslednju dlačicu.

4. Iskrenost do bola

Poštenje je na ceni, samo ako vas partner ne povređuje svojom iskrenošću. Ponekad je bolje ugristi svoj jezik nego reći previše.

5. Njihov večni optimizam nas izluđuje

Dobro je što vaš tip nije pesimista, ali preterani optimizam ponekad može dovesti do ludila. Postoje neke stvari koje je vredno ozbiljno shvatiti, a ne na silu govoriti da će sve ispasti dobro na kraju. Međutim, ne brinite, ova navika će proći tokom vremena.

#Ljubav

'